ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

03 de maig 2016

BUTLLETI MAIG

DISCULPEU LA PRESENTACIÓ

BUTLLETÍ CESBoi MAIG 2016



“Del maig a la meitat, l'hivern ja s'ha acabat!”, a veure si aquest any és veritat...



LA V EDICIÓ DE LA CURSA DE LA ROCA NEGRA

El passat 24 d'abril, va tenir lloc la V Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge. Des del Centre Excursionista Sant Boi, esperem que tots els qui, d'una manera o altra, hi vau participar veiéssiu assolides les vostres expectatives... Des d'aquest butlletí, novament, volem expressar el nostre més profunt agraiment a tots els socis i sòcies de la nostra entitat que d'una manera o altra han participat de la Roca Negra. També volem agrair el seu esforç i dedicació a totes les persones, entitats, empreses... que han fet que aquesta V edició hagi estat possible. I encara un agraiment molt, molt especial als membres de l'organització i a totes les persones voluntàries, tots plegats autèntica ànima de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, la cursa de muntanya de Sant Boi.



TROBADA SOCIAL D'ESCALADORS

Tal i com ja us vam avançar en el butlletí d'abril, el proper dissabte, 28 de maig, tindrà lloc la Trobada Social d'Escaladors, que aquest any es farà a Sant Llorenç de Montgai, a la Noguera. Els qui no vulguin o no puguin escalar tenen la possibilitat de fer senderisme o turisme per diversos indrets dels voltants de la zona d'escalada. Com cada any, un cop acabada l'escalada, hi haurà un dinar en un restaurant de la zona.



EL SOPAR DEL CESBoi

El passat 15 d'abril, hi havia previst de fer el sopar social del nostre centre, però per causes de força major ens vam veure en la necessitat d'aplaçar-lo fins al divendres 10 de juny. Aquest esdeveniment tindrà lloc, com cada any, en un restaurant de la nostra vila. Esperem que enguany el canvi de data no afecti l'assistència i un any més ens puguem retrobar un bon nombre d' amics i amigues i brindar per una llarga vida del Centre Excursionista Sant Boi i, també, per tots nosaltres... Properament us farem saber el lloc del sopar i obrirem la inscripció.



ACTIVITATS per al mes de MAIG

Divendres, 6 de maig. A les 20:30 h, presentació de l'audiovisual “Kamtxatka”, a la sala de conferències de can Massallera, a càrrec de Martí Moras. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.


Dissabte, 7 de maig. Excursió de mitja muntanya a la serra del Cardó (Ribera d'Ebre), amb pujada al cim de les Picòssies (771 m). En el decurs de l'excursió també assolirem, entre altres indrets, el coll de Pins de 500 m i que s'inclou en el repte dels 100 cims. Aquesta activitat va adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal: Martí Moras.

Divendres, 13 de maig. A les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, xerrada “Com ens hem de vestir a la muntanya”, a càrrec d'un membre de Vèrtic. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys que desitgin assistir-hi.

Dissabte, 14 de maig. Excursió de mitja muntanya, combinada amb caiac. La sortida serà al Montsec, concretament de Montfalcó al congost de Mont-rebei, a cavall entre Catalunya i Aragó. Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal: Salvador Martínez.

Diumenge, 22 de maig. Excursió conjunta de les AEEBL al castell de l'Eramprunyà, al Baix Llobregat. Activitat de senderisme per a socis federats, els socis que vulguin assistir-hi, però no disposin de la corresponent llicència federativa poden fer-ho tramitant una assegurança temporal. Vocals: Lluís Vidal i Rosa Burgués.

Dissabte, 28 de maig. Excursió de mitja muntanya al Puig de Sant Amand (1.845 m.), a la comarca del Ripollès. Activitat adreçada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal: Joaquim Cirac

Dissabte, 28 de maig. Trobada social d'escaladors a Sant Llorenç de Montgai, la Noguera. També hi haura la possibilitat de fer senderisme per a les persones que no tinguin ganes d'escalar. Activitats adreçades a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal, o ampliar la que ja disposen, en funció de l'activitat que vulguin fer. Per escalar cal estar en possessió de la llicència C o superior. Vocals: Jordi Navarro i Cèsar Martínez.


ACTIVITATS per al mes de JUNY

Dissabte, 4 de juny. Excursió de mitja muntanya a la serra de l'Albera (Alt Empordà- Rosselló), concretament al puig Neulós (1.257 m), aquesta muntanya s'inclou en els 100 cims de la FEEC. Activitat adreçada a socis federats. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal: Martí Moras.

Divendres, 10 de juny. El Sopar del CESBoi, en un restaurant de la nostra Vila. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi.

Diumenge, 12 de juny. Excursió de mitja muntanya a Terra Alta, concretament a la serra de Pàndols i serra de Cavalls (la Ruta de la Pau). Aquesta excursió està previst de fer-la amb autocar. Activitat adreçada a socis federats, però també hi són convidats els amics que desitgin acompanyar-nos. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocal: Josep Antoni Santín.

Dissabte, 18 i diumenge, 19 de juny. Excursió d'alta muntanya al Cotiella (2.912 m), situat entre les valls dels rius Ésera i Cinca, al Prepirineu. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocal: Sònia Estévez.



AVISOS

Recordem a tots els socis i amics que la secretaria del CESBoi romandrà tancada els dies:

Divendres, 20 de maig, Festa Major de Sant Boi.

Divendres, 10 de juny, Sopar Social del CESBoi.


Divendres, 24 de juny, Sant Joan.