ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

14 de març 2012

VOLUNTARIAT II CURSA DE LA ROCA NEGRA-Memorial Ricard Verge-



Companys/es:

Si voleu passar el mati de diumenge 27 de Maig  distret, divertit, gaudint de la gent, i de la Natura. Feu-vos voluntaris/es per la II cursa de la Roca Negra, us ho passareu "teta".

Els/Les que podeu i volgueu envieu un correu electrónic a cesboi@yahoo.es indicant en "asunto" JO VULL SER VOLUNTARI/A PER LA II CURSA DE LA  ROCA NEGRA-Memorial Ricard Verge.
Ens posarem en contacte per anar informant
-- 
Aquest missatge pot contenir informació confidencial i és només per a l'ús exclusiu del destinatari. Si vostè no és el destinatari, o la persona responsable de fer-li arribar, no pot fer còpies o enviar-ho a cap altra persona. Si rep aquest missatge per error, si us plau esborri´l i faci´ns-ho saber. Gràcies.