ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

25 de novembre 2008

LLICÈNCIES FEDERATIVES 2009.


(FEEC) La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet públic recentment el quadre de cobertures i preus de les llicències per al 2009, que es poden tramitar a les entitats excursionistes a partir del 24 de novembre. Enguany es canvien alguna de les cobertures, com l'ampliació de l'ambit geogràfic de la llicència tipus C (a tota Europa), la inclusió de Raids a la tipus D,... Us recordem que el tràmit s'ha de fer al centre i el pagament en metàl·lic.

També aquest 2009 continua la promoció de bastons a 17 euros, fins a exhaurir existències.

Al igual que aquest any, els socis menors de 17 anys (SENSE VERTEX) no hauran de pagar l’assegurança, el centre els subvencionarà el 100% de la llicència, però s'ha de passar pel centre per tramitar la llicència.

Mes info a http://www.feec.cat/