ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

08 de juny 2007

Curs d'Autorescat en Roca

Els propers díes 13, 16 i 17 de Juny el centre organitza un curs d'aurorescat en roca. Aquest curs està adreçat a escaladors ja iniciats que tinguin experiència en escalada clássica i maniobres amb cordes (triangulació de reunions, conceptes d'artificial, etc.)

OBJECTIU

L’objectiu del curs és donar a conèixer les directrius bàsiques d’actuació davant d’un incident en el decurs d’una escalada.



CONTINGUTS

Directrius d’actuació davant d’un incident. Questions a avaluar : Gravetat del incident, recursos disponibles i possibilitat d’actuació. Casos pràctics amb possibilitat d’actuació : caiguda d’un primer de corda lluny de la reunió,bloqueig i transferència de carrega, descens del ferit en ràpel i ràpel carregat.

NORMES DEL CURS
Places mínim 8 a un màxim de 16 alumnes.
Cal tenir la llicència esportiva de la FEEC 2007 adient a l’especialitat.
Edat mínima 18 anys.
La direcció del curs, tindrà la possibilitat de variar el programa previst, si les condicions climatològiques ho aconsellin.
El Director i l’equip, es reserven el dret d’excloure a qualsevol alumne que demostri desinterès, manca de capacitat o no complir normes.
Els viatges, àpats i pernoctacions aniran per compte de l’alumne.

MATERIAL QUE CAL PORTAR
Calçat adient ( peus de gat),arnès,casc, davallador/assegurador, cintes per a nusos bloquejants, 4 mosquetons HMS, corda per escalar en doble i un mínim de 5 cintes exprés.

DRETS DE INSCRIPCIÓ 55.-€, per alumne amb llicència FEEC adient.

INSCRIPCIONS

Teniu temps fins el 12 de juny 2007 - Presentant el full d'inscripció amb la fotocòpia de la llicència;
S'haurà d'omplir un test cuuriculum per avaluar el nivell dels cursetistes.

Per a més informació podeu passar pel centre.
foto: Onaclimb